klubbhuset4

Vallø Båtforening ble stiftet i 1976. Foreningens daglige drift ivaretas av forretningsfører Trine Wessel Martinsen. Trine holder til i foreningens klubbhus. (se bilde av klubbhuset til venstre). Foreningens styre består av 8 medlemmer inklusive varamenn med interesse for båt og båtliv generelt. Foreningens øverste organ er årsmøtet.

Havnen har idag ca. 1270 plasser som fordeler seg på plasstypene 1-6 ut fra bredde og lengde. Det foretas løpende vedlikehold på havneområde, brygger, lokaler, elektriske anlegg, vanntilførsel, samt mudring m.m. Havna ble etablert første gang i 1972 –73. Vi har hatt en løpende utskifting av de opprinnelige pirene i perioden 1999 og fram til i dag. Alle pirer er nå oppgradert og en lang investeringsplan fullført.

Den årlige dugnaden på vårparten er alles ansvar og en viktig begivenhet for havnens medlemmer. Oppmøtet de siste årene har vært meget bra og havnen fremstår i dag som trivelig og ryddig.

For mer detaljer rundt foreningen, bruk menyene på venstre side og finn informasjonen du trenger. Hvis du vil se data om været på Vallø, bruk linken på venstre side, nederst i menyen. Denne er til vår egen værstasjon, som er plassert på eget bygg i Vallø Småbåthavn.

Vallø Båtforening