Båteier søkes

Båteier etterlyses!

På Nordøstre del av havna ligger det en grønn Hasla 26. Den har tilifgere ligget på Nordvestre del og også på vestre side. Denne båten eterlyser vi eier på. Hvis ike eier melder seg innen  4 uker, blir båten fjernet og kassert. Den er i såpass dårlig tilstand at den anses som søppel og faller under denne kategorien.  Vi har fåt takst på båten og den anses som vark og kondemnabel.

Vet du hvem som eier den blir vi glad for tips!

2   3

Vedtekter

Vedtekter for Vallø Båtforening

Her ligger vedtektene  for Vallø Båtforening

For å lese disse dokumentene trenger du en PDF leser. Et eksempel på en slik PDF leser er Adobe sin som heter Adobe Reader XI.  Den er gartis og lastes herfra:  https://get.adobe.com/no/reader/. Husk å gjøre de rette valgene mhp hva som lastes ned.  Vallø Båtforening tar ikke ansvar for din PC eller hva du installerer på den. Hvis du ikke vet hva du gjør, ta kontakt med profesjonelle innen IT.

Custom Styling

Preset styles

Expose preset style You can easily create your own preset styles. Just create a css file inside your templates css/styles folder and expose intellegent engine will automatically pull and show it in template settings.

Custom styling

Custom Styling If making preset style seems geeky to you hold on, Expose has custom styling feature right after it! Turn on the custom styling option and start changing the style. Expose made it as much easy as possible.

If you need to insert your own background images just upload the image to templates/TX_TEMPLATE_NAME/images/backgrounds folder and refresh you template settings page. You will see your background image is listed under background dropdown menu.

Custom CSS

Unlike custom styling, if you need more control over CSS, go to Developer tab and start writing your css code there. You won't lost modifying a big template's css files.

Offline Page

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer nulla parturient ullamcorper volutpat nisl. Condimentum felis netus pede enim pellentesque semper sed laoreet turpis Nulla. Tellus tempor Curabitur augue elit mus pellentesque justo mauris cursus Nunc. Mollis mauris et In eleifend Quisque in nulla Integer dui quis. Nulla congue magna odio ullamcorper aliquam nascetur et sit eget fermentum. Purus mauris nunc ut. Expose Offline page

Subcategories